Dóri vagyok, karanténművész. Én, aki megfogadtam, hogy sose lesz saját vállalkozásom, most bemutatkozó szöveget írok a weboldalamra, a saját vállalkozásomhoz.
Betonka egy véletlen műve, nem tudatos kitörése az énemnek. Mindig szerettem alkotni, sok mindent ki is próbáltam – mindent, amihez köze van a színeknek, mert ha valaminek, na azoknak aztán a szerelmese vagyok!

“S legszebb szín a világon az, amelytől szépnek érzed magad” /Coco Chanel/

Ezt tovább vinném. Nem csak az a legszebb szín, amitől szépnek érzed magad, hanem az is, mely örömöt és fényt visz az életedbe, amitől a lakás, a ház, igazi Otthonná válik. A szín kifejezi és megmutatja ki vagy, teljessé tesz. Kifejezi a hangulatod, megmutatja, hogy milyen vagy – szolid, bevállalós, vagy éppen talpig feketében kifinomult – vagy black metalos?
Betonka hitvallása éppen ez: teremts örömöt magad köré színekkel. Leld meg önmagad a kiegészítőidben, merj tervezni, fogalmazd meg mit szeretnél és ne köss kompromisszumokat, mert Betonkánál Te vagy az egyik tervező.
Az én életemet megmentette már és segít begyógyítani azokat a sebeket, amiket az elmúlt években összegyűjtöttem. Kívánom, hogy Neked, aki ezt olvasod, csaljon mosolyt az arcodra a megannyi szín és forma, ha pedig még vásárolsz is, vigyen olyan színt az életedbe, mely örömmel tölt el.

“A szín az ember által létezik, a szín az ő teremtménye.” /Michel Pastoureau/

Nekem ezek a kedvenc termékeim :)